• All products are added to your cart.

Boozyshop Brush Protectors

Ordered before [time], tomorrow delivered You got 03:39 Hours

Bescherm je make up kwasten en houd ze in vorm!

Wanneer je zorgt draagt voor je make-up kwasten kunnen ze jaren mooi blijven. Zo moet je regelmatig je make up kwasten wassen en zorgvuldig drogen.Deze Boozyguard by Boozy Cosmetics is een handige manier om je kwasten te beschermen. Het is een hoes voor over de kwasten van kunststof draad dat aan elkaar geweven is.

De Boozyguards passen rondom elke kwast omdat ze rekbaar zijn. Ze passen zich dus precies aan de kwast aan. Je kwasten worden niet klam of muf door de structuur van de Boozyguard.

De Boozyguard kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Zo is het handig voor wanneer je de kwasten ergens mee naar toe wilt nemen. Je stopt ze in de BoozyGuard en de kwast is beschermd tegen vuil of deukjes.

Ook na het wassen van de kwast is deze Boozyguard erg handig. De kwasten kunnen (het liefste op zijn kop) gemakkelijk drogen en de haren van de kwast blijven mooi in model staan.De verpakking bevat 15 BoozyGuards in drie verschillende afmetingen. Geschikt voor zowel je oog als gezichts kwasten.